Wat is Personal Training

De tijd dat alleen filmsterren en miljonairs personal trainers inhuren is voorbij. Steeds meer mensen zien het voordeel van een personal trainer. Logisch, met een personal trainer is de kans dat je doelt bereikt veel groter!

Het woord personal zegt al voldoende. De trainingen zijn één op één, er is dus de gehele training volledige aandacht voor jouw. Dit resulteert in een veilige en uitdagende training waarin je  gemotiveerd wordt om net dat stapje extra te doen.

Wat doet de Personal Trainer

De trainer is vooraf bezig met het maken van een goed afgestemde training, hierin wordt er rekening gehouden met je doelstelling, wensen en je niveau. We vinden plezier en succesbeleving ontzettend belangrijk. “Trainen en werken aan je doel moet leuk zijn om te doen.”

De begeleiding die wij bieden stopt niet bij alleen het geven van goede trainingen. Ook voedingsbegeleiding en het leren van het maken van juiste, gezonde keuzes behoort standaard bij ons aanbod.

Waar vinden de trainingen plaats

Sinds januari 2017 maken wij gebruik van een unieke trainingslocatie in het centrum van Hoogeveen. Trainingsstudio Hoogeveen is een kleinschalige trainingsstudio die geheel is ingericht om de sporter te voorzien van datgene wat nodig is om een goede training te kunnen afronden. Kijk ook op www.trainingsstudiohoogeveen.nl voor meer informatie.

    Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen om mij te informeren over het (sport)aanbod