S30A9372
bereik je doel met

GEDIPLOMEERDE PERSONAL TRAINERS

Niels is in 2011 begonnen met het bedrijf Jedoelenbereiken – Personal Trainers. “In eerste instantie gaf ik gemiddeld 10 trainingen per week. Dit deed ik naast mijn studie aan de Sportacademie in Groningen en bijbaan als fitness- en groepslesinstructeur” 

Na het behalen van de opleiding tot personal trainer met als extra vakken voedingscoaching is Elisa in 2015 in dienst gekomen en is jedoelenbereiken – personal trainers uitgegroeid tot een bedrijf met veel kennis en ervaring. Door de inzet van de trainers het het succes van de sporters zijn wij 2017 en 2018 benoemd tot beste personal trainers van drenthe!

De tijd dat alleen filmsterren en miljonairs personal trainers inhuren is voorbij. Steeds meer mensen zien het voordeel van een personal trainer. Ook de media schenkt steeds meer aandacht aan de effecten van een personal trainer. Logisch, met een personal trainer is de kans dat je doelt bereikt veel groter!

Het woord personal zegt al voldoende. De trainingen zijn één op één, er is dus de gehele training volledige aandacht voor jouw. Dit resulteert in een veilige en uitdagende training waarin je  gemotiveerd wordt om net dat stapje extra te doen.

De trainer is vooraf bezig met het maken van een goed afgestemde training, hierin wordt er rekening gehouden met je doelstelling, wensen en je niveau. We vinden plezier en succesbeleving ontzettend belangrijk. “Trainen en werken aan je doel moet leuk zijn om te doen.”

elisa 2
niels 1
leer ons alvast een beetje kennen

DIT ZIJN WIJ

Bij personal training draait alles om commitment tussen de sporter en de trainer.
Om je gestelde doel en het beste resultaat te behalen zoeken wij de trainer bij jou wensen, doelen en beschikbaarheid past.

Biografie

Niels van As
Op 16 jarige leeftijd ben ik gestart met de sportopleiding CIOS in Heerenveen. Tijdens deze opleiding maakte ik kennis met veel verschillende takken van sport en werd mijn interesse gewekt in lifestylecoaching. Na het succesvol afronden van deze 4 jarige MBO opleiding besloot ik om verder te studeren. De HBO studie die direct aansloot op mijn interesse, was Sportgezondheid bij het Instituut voor Sportstudies in Groningen.

Deze studie, die in het teken staat van begeleiding en coaching van leefstijl op het gebied van bewegen, voeding en mentalcoaching heb ik tot en met 2011 met plezier gevolgd en met succes afgerond. Tijdens deze studie heb ik tevens verschillende keuze modules op het gebied van gespreksvoering, voeding en sportvoeding en coaching gevolgd.

Gedurende mijn hele studie heb ik als fitness- en groepslesinstructeur bij verschillende sportscholen gewerkt. Tijdens mijn laatste studie besloot ik om zelfstandig ondernemer te worden. Vanaf september 2011 ben ik Personal Trainer & Lifestyle coach. Ik ben dagelijks bezig met het begeleiden verschillende mensen met uiteenlopende doelen.
Het samen met de klant realiseren van een doelstelling en het opbouwen van een goed contact geeft veel voldoening en werkplezier.

Vanaf 2017 ben ik mede eigenaar van Trainingsstudio Hoogeveen.  Een droom die is uitgekomen. Binnen deze privé trainingsstudio kan ik mijn klanten nog betere training en coaching bieden.

Good, Better, Best. Never let it rest until your good is better and your better is best 

Biografie

Elisa Elonen
Vanaf jongs af aan ben ik altijd gek geweest op sport. 16 Jaar heb ik ijshockey gespeeld waarvan 7 jaar op het hoogste niveau in een Finse competitie. Ik heb altijd teamsport gedaan maar laatste jaren doe ik aan krachttraining en dat is helemaal mijn ding geworden.

Na mijn verhuizing naar Nederland en het krijgen van een gezin besloot ik dat ik niet zonder sport kon en heb ik opleiding voor Personal Trainer gedaan bij sport en people.

Ik heb mijn eerste stage bij Niels gelopen en vanaf december 2016 ben ik begonnen met werken bij Jedoelenbereiken – Personal Training. Voor mijn verhuizing heb ik zes jaar als verpleegkundige gewerkt en ondanks dat ik het leuk vond ligt mijn hart toch bij de sport. Het leukste aan dit werk vind ik dat ik mag werken met verschillende mensen en verschillende doelen.

Ik ben gepassioneerd en geef alles om samen met de klant zijn of haar doel te halen. Als trainer ben ik streng maar rechtvaardig met oog voor de persoonlijke situatie van de klant.

Het allerbelangrijkste vind ik dat mensen na de training met een voldaan gevoel en een lach op hun gezicht naar huis gaan. Het allermooiste vind ik om te zien dat mensen een liefde voor sport ontwikkelen en dat daarbij een gezonde levensstijl een vast onderdeel van hun leven wordt.

Lijkt het je leuk om samen met mij je doelen te behalen?

“Work hard, dream big and make it count”.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem snel contact op!