Succesverhalen app

baking-eggs-flour-46170

Marieke

Eind vorig jaar was ik op het punt dat ik mezelf niet meer prettig in mijn vel voelde. Ik sportte niet en wist dat ik aangekomen was. Geen idee hoeveel want wegen deed ik ook niet. Het was voor mij in ieder geval voldoende dat ik er wat aan moest gaan doen! Na online research kwam ik terecht bij Niels. We hadden in januari ons kennismakingsgesprek en ik heb aangegeven dat ik wilde afvallen en me fitter wilde voelen. Daarnaast wilde ik het sporten weer leuk gaan vinden en niet meer zien als ‘moeten’.

We zijn toen begonnen met twee keer in de week personal training en zelf nog een keer trainen met een schema. Dit werkte voor mij erg motiverend. Niels gaf mij de tip om mijn voedingsinname bij te gaan houden in een app van het voedingscentrum. Op die manier kreeg ik inzicht hoeveel calorieën er in het eten zit en hoe ik de inname kon beperken. De trainingen waren pittig maar Niels trok me er elke keer doorheen. Hij hield me altijd goed in de gaten en wist wanneer hij me moest pushen, afremmen of bijsturen. Deze begeleiding had ik ook echt wel nodig!

In het begin ging het afvallen niet zo snel en dit vond ik frustrerend. Maar aan de andere kant wilde ik juist op een gezonde manier gewicht verliezen. En dat is na vier maanden gelukt! Bijna 8 kilo lichter. Laat die zomer maar komen!! Natuurlijk kan het altijd nog strakker, maar ik ben trots op mezelf en dit geeft mij wel de stimulans om door te gaan met bewuster eten en bewegen.

Ik ga nu verder met de small group trainingen. Want sporten puur voor de fun, dat doel moet ik nog zien te bereiken…

Niels is een echte vakman, gedreven, innovatief en persoonlijk. Geen training is hetzelfde en het biedt een goede stok achter de deur. Personal training is niet goedkoop maar wel absoluut de investering waard!

jesper-aggergaard-A97SnfANLeY-unsplash

JEDOELENBEREIKEN

SPECIALISTEN IN RESULTAAT