Succesverhalen app

IMG_4588

Susanne R

In December 2016 hakte ik de knoop door om een personal trainer te zoeken. Na een emotionele periode (overlijden van een dierbare) en een fysiek uitgeput gevoel, wist ik dat het tijd was voor een verandering. Na mijn zwangerschappen bleven de extra kilo’s eraan zitten, was ik te zwaar en had daar ook last van.

Tijdens het intakegesprek met Niels en Elisa voelde ik mij direct serieus genomen en kreeg ik hoop dat het me zou gaan lukken.

Vlak voor Kerst 2016 ben ik gestart om te trainen met Elisa als mijn personal trainer. Vanaf dat moment ben ik een intensief traject aangegaan met aan het begin 3 maal per week trainen en onder begeleiding heb ik mijn voeding aangepast.

Dit was de start van een heel intense en bijzondere trainingsperiode. Dit kwam vooral door de begeleiding van Elisa. Elisa heeft mij mijn zelfvertrouwen laten groeien, mij serieus genomen, ervoor gezorgd dat ik heb gelachten tijdens de trainingen, mijn grenzen heb verlegd, maar er vooral voor zorgde dat ik met plezier en goede moed naar haar toe ging om te trainen. Wat ik vooral heel bijzonder vond is dat Elisa altijd positief was. Ook al had ik een tegenslag gehad, was ik aangekomen, zat ik er even doorheen, zij heeft mij altijd oprecht gesteund en de nadruk gelegd op de positieve kanten van het traject en nooit op dat wat niet lukt. Dat kunnen niet veel mensen naar mijn idee.

Elisa dankjewel daarvoor, je bent een topper!

Ik heb naast deze intensieve training doelen bereikt. Zo ben ik 18 kg afgevallen. Op dit moment heb ik een pauze ingelast, omdat ik naast sporten en een voedingsschema iets anders nodig heb, dit heeft meer te maken met een psychologische zoektocht om ervoor te zorgen dat ik stabiel blijf en vooral dat laatste stuk afvallen nog wil bereiken. Ik ben er nog niet, maar ga gestaag door en gebruik daarbij de hulp die ik nodig heb.

Ik zou de trainingsstudio en de begeleiding van Elisa en Niels ten zeerste aanbevelen. Het is echt de moeite waard, als je op het punt staat iets te willen doen aan je gewicht, je conditie, maar zeker ook je zelfvertrouwen en je gemoedstoestand, is dit een aanrader!

apples-bananas-bunch-235294

JEDOELENBEREIKEN

SPECIALISTEN IN RESULTAAT