Succesverhalen app

bright-close-up-color-221247

Rieks

Ik ken Niels al vanaf dat hij personal training gaf op een sportschool, ik heb toentertijd ooit eens een proeftraining van hem gehad. Maar op dat moment was dat voor mij ook genoeg. Ik sportte in die tijd heel onregelmatig. Soms waren er weken dat ik 3 à 4 keer deze sportschool bezocht en vervolgens dan gewoon ook vele maanden helemaal niet meer. Ik was dus niet een man die echt consequent was in het sporten.

Vorig jaar kreeg ik toch wat hindernissen door mijn bolle buik, o.a. het veters strikken ging steeds moeilijker en het lopen werd ook vermoeiender.
Mijn dochter trainde al 7 jaren bij Niels en was altijd heel enthousiast. Ook zij zag wel dat mijn bewegen langzamerhand minder werd en heeft vaak aangegeven dat ik contact met Niels op moest nemen. Telkens zocht ik weer een excuus om niet te hoeven, te druk op het werk, te warm, noem het maar op.

Niels had inmiddels een eigen onderkomen gekregen in De Haven, naast de grote kerk, in Hoogeveen. Omdat hij in het begin nog geen doucheruimte had greep ik de kans om die smoes te gebruiken om nog steeds niet heen hoeven te gaan. Ik vind persoonlijk douchen na het sporten wel heel erg belangrijk.
Maar toen ook de doucheruimte gerealiseerd was kon ik er niet meer onderuit. Op 27 november 2018 heb ik mijn eerste training gehad. Ik woog toen 99,6 kg op zijn weegschaal en had een buikomvang van 109 cm.

Ik had een doel dat ik minimaal 15 kg kwijt wilde raken en dat mijn buik dunner moest worden. Gedurende de eerste 2 maanden trainde ik 2 keer per week. Vanaf februari hebben wij dit i.v.m. drukte op mijn werk terug gebracht naar eenmaal per week. Daarnaast sportte ik nog wel op een sportschool met een trainingsschema opgesteld door Niels.

Bovendien ben ik vanaf de start van de training op mijn eetgewoontes gaan letten. In de app van Niels kon ik precies bijhouden wat ik dagelijks verorberde en kon zo exact zien hoeveel calorieën ik dagelijks innam, de bedoeling was dat ik dagelijks onder de 2.100 calorieën zou blijven. Ik was een echte liefhebber van bier maar zag in de app al wel heel snel dat het wel een calorieverslinder was. Omdat ik toch wel graag “mee wil doen” op een feestje heb ik besloten om over te gaan op een droog wit wijntje op zijn tijd. Dat scheelde enorm. Daarnaast heb ik gewoon alles kunnen blijven eten en heb ook geen supplementen o.i.d. gebruikt.

De gehele combinatie werkte perfect. Op 5 maart was ik al 10 kg kwijt en op 2 april was mijn buikomtrek met 11 cm afgenomen. Inmiddels heb ik mijn doel ruim bereikt en ben Niels dan ook zeer dankbaar dat wij samen deze klus hebben kunnen klaren. Sporten is inmiddels een onderdeel van mijn leefstijl geworden.
Bewegen en “normaal” eten, dus op een natuurlijke manier, heb ik mijn doel kunnen bereiken en heb mij in tijden niet zo goed gevoeld.
Niels bedankt!

clear-device-diet-53404

JEDOELENBEREIKEN

SPECIALISTEN IN RESULTAAT