Succesverhalen app

IMG_4602

Stephanie

Ik heb zowat alle diëten geprobeerd en dan viel ik ook wel af. Maar wanneer ik dan weer ‘gewoon’ ging eten zaten de kilo’s er zo weer aan. Twee jaar geleden was het voor mezelf zo uit de hand gelopen dat ik echt ‘de knop’ moest omzetten. Na een lang telefoontje met Rolina (zie hier Rolina haar verhaal), die al vele kilo’s kwijt was onder begeleiding van Niels, durfde ik het ook aan. Na de intake ben ik gelijk aan de slag gegaan.

Van te voren wist ik dat het niet makkelijk zou worden. Mijn doel was namelijk om 30 kg af te vallen en weer een gezond gewicht te krijgen. Er werd een voedingsschema gemaakt, en ook moest ik bijhouden wat ik at. Ook moest ik twee keer per week de Personal Training doen. Goede afspraken werden er gemaakt en ook kreeg in regelmatig een appje van Niels om mij te motiveren, even een schop onder de kont te geven of juist een compliment te geven.

Je merkt dat de trainingen goed voor bereid zijn, het is altijd voor iedereen anders. Dit maakt het ook erg leuk. Ik hou er ook van om tot het uiterste te gaan en dit is tot nu toe altijd nog gelukt. Je voelt je na iedere training fitter worden en je merkt dat je lichaam veranderd. Iedere week stond ik op de weegschaal met een goed gevoel. Dat motiveert ook om door te gaan. Maar het is keihard werken, het gaat niet vanzelf.

Na een jaar werd ik ten huwelijk gevraagd en dat was nog meer motivatie om door te pakken. Niels heeft mij hier erg mee geholpen. We zijn nog harder aan het werk gegaan om mijn doel te bereiken voor 4 augustus. Ik trainde twee keer in de week met Niels, daarbij maakte Niels nog een trainingsschema via de app Virtuagym die ik één of twee keer per week moest doen. En dan was er nog een voetbal, twee keer in de week trainen en op zaterdag een wedstrijd. Geen tijd is geen excuus, je moet er tijd voor maken. Na een half jaar keihard te trainen, was er het laatste weegmoment op 3 augustus. Ik had mijn doel bereikt! Ik was 33,1 kg afgevallen en zat ik ‘strak’ in mijn trouwjurk.

Ik kan iedereen die wil afvallen of gezonder wil leven aanraden om aan de slag te gaan in Trainingsstudio Hoogeveen. Mijn broertje (zie hier het verhaal van Youri) heeft al goede resultaten bereikt met Elisa en met Niels heb ik afgesproken dat zolang ik leef, de trainingen gewoon bij hem kom volgen. De begeleiding is echt gericht op jou als persoon en dat zorgt er voor dat ik mij begrepen en goed voel. Gezond eten en meer bewegen is daarbij de sleutel tot succes.

scale-2-1327712
Stepahnie-bruiloft-200x300

JEDOELENBEREIKEN

SPECIALISTEN IN RESULTAAT