Succesverhalen app

IMG_4589

Youri

Ik sport nu al een gehele tijd bij JEDOELENBEREIKEN – Personal Training. Ik ben via mijn zus bij Niels van As terecht gekomen.

Na het sturen van een email had ik vrij snel een intake gesprek met mijn coach Elisa. Tijdens het intake gesprek heb ik een aantal zaken die belangrijk zijn met Elisa besproken :

Waarvoor ik kwam?
Hoe we dat gaan doen?
Wat is mijn uiteindelijk doel?
Na het intakegesprek hebben we direct de eerste lessen ingepland.

Om mijn doel te bereiken heeft Elisa een plan bedacht. De eerste lessen waren intensief en hadden als grootste doel om veel calorieën verbanden, ook wel te verstaan als een half uur kapot gaan (lekker hoor).

Elisa bedacht iedere les weer andere oefeningen. Zo blijven de trainingen uitdagen en leuk. Zodra ik tijdens de training een oefening niet goed uitvoer of verslap krijg ik direct support en feedback.

10 weken had ik nodig om mijn eerst gestelde doel te halen. In de deze periode evalueerde wij iedere week en hadden we regelmatig een meetmoment. Hoe is het gegaan, wat kan ik anders doen (qua eten,sporten). Hierdoor bleef ik scherp!

Ook kreeg ik met regelmaat berichten van Elisa via whatsapp (ze is altijd te bereiken!) : Hoe gaat het? Lukt het met het eten? Nog spierpijn? Ze is heel erg betrokken geweest bij het het behalen van mijn doel.

Na het bereiken van het eerste doel hebben we direct een nieuwe gemaakt. Het nieuwe doel is gebaseerd op het bereiken van meer spiermassa en het verlagen van mijn vetpercentage. Zowel mijn voedingsschema als trainingsschema zijn aangepast.

Nog even wat over mijn personal coach en de studio; Elisa is enthousiast tijdens het geven van de les. Ook al krijgt ze wat geklaag voor haar kiezen.. ha ha.

De lessen zijn altijd goed voorbereid, en tijdens iedere les eist ze het uiterste van je. Ik ga altijd met een voldaan gevoel weg na de training.
In de trainingsstudio kan je veelzijdig trainen. Je hebt verschillende cardioapparaten en natuurlijk ook alles om krachttraining te doen.

Alleen maar complimenten voor Elisa,Niels en de Trainingsstudio!

S30A5018-HDR

JEDOELENBEREIKEN

SPECIALISTEN IN RESULTAAT