S30A9295
S30A9295
Personal Training & Coaching

Met goede begeleiding bereik je het gestelde doel!

De personal trainer is degene die voor jou de grote lijnen uitzet en je helpt met het leren maken van de juiste keuzes, passend bij de doelstelling. De trainingen zijn altijd op afspraak en duren gemiddeld 30 minuten per sessie. Vooraf doe je zelf een warming-up in onze privé trainingsstudio.
Naast de begeleide momenten, met de trainer krijg je voedingsschema’s, trainingsprogramma’s en advies, om alle veranderingen goed in te passen in je dagelijkse ritme. Zo wordt het een leefstijl

Je wordt van A to Z geholpen bij het behalen en behouden van jou doel!

S30A9333
ballen, kettlebells, boxen en halters

Trainen moet leuk zijn!

De tijd dat alleen filmsterren en miljonairs personal trainers inhuren is voorbij. Steeds meer mensen zien het voordeel van een personal trainer. Ook de media schenkt steeds meer aandacht aan de effecten van een personal trainer. Logisch, met een personal trainer is de kans dat je doelt bereikt veel groter!

Lees hier de succesverhalen

Het woord personal zegt al voldoende. De trainingen zijn één op één, er is dus de gehele training volledige aandacht voor jou. Dit resulteert in een veilige en uitdagende training waarin je  gemotiveerd wordt om net dat stapje extra te doen.

Wanneer start jij?

Op zoek naar een ervaren, goed opgeleide personal trainer?

Jedoelenbereiken – Personal trainer is gestart in 2011. Inmiddels hebben wij al meer dan 8 jaar ervaring in de persoonlijke begeleiding van sporters van verschillende niveau’s met verschillende doelstellingen. Naast dat wij beschikken over de juiste diploma’s, houden we nauwlettend de trends in de gaten, volgen we opleidingen en gaan wij naar cursusdagen. Daarnaast zijn wij als bedrijf aangesloten bij kennisnetwerk LIJFSTIJLCOACHES.