Succesverhalen app

IMG_4610

Henri

Na jaren van feesten, bier drinken en ongezond eten kwam ik vorige jaar via facebook op de pagina van Niels van As. Daar zag ik de behaalde resultaten van voorgangers en dacht dat kan ik ook. Mijn doel was om tussen de 100 en 110 kilo te wegen. Om dus van 5 XL naar XL te gaan qua kledingmaat.

Na wat mailcontact met Niels had ik eind augustus een intakegesprek. Hier schrok ik van het resultaat van 146,5 kg op de weegschaal en dacht dit moet en gaat anders worden. Na het gesprek afspraken gemaakt. Half September eindelijk begonnen. Ik was zelfs de eerste kilo’s als kwijt door het aanpassen van mijn voedingspatroon. Ook was ik al wat begonnen met sporten, wat ik voorheen nooit deed. Toen begon het echte werk pas, de kilo’s vlogen er af in de maanden die volgden.

Van ruim 2 kratten bier per weekend naar totaal geen bier meer. Waardoor ik door het sporten mooie resultaten boekte. In hele goede weken viel ik tot 2,4 kilo af. Hierbij stelde ik doelen met over hoeveel kilo ik kwijt wilde in een periode. Heel af en toe mocht ik van mijzelf een keer een avondje bier drinken. Dit was alleen bij bijzondere gelegenheden/bijzondere feestjes.

Voortijd had ik het gevoel dat ik een heleboel cardio zou moeten gaan doen. Zoals; fietsen, crosstrainer, loopband, roeien etc. Dit alles bleek heel erg mee te vallen. Je doet veel krachttraining, naast de cardiotrainingen. Dit motiveerde mij nog meer.

Nu bijna 7 maand later heb ik mijn eigen doel om tussen de 100 en 110 kilo te wegen ruim gehaald. Ik loop nu rond in een normale kledingmaat. Winkelen bij elke doorsnee kledingwinkel is weer mogelijk. Ook heb ik zelfs plezier gekregen in het sporten, echter bouw ik het wel iets af. Van 6 keer in de week sporten, naar 4 keer in de week. Op het moment van schrijven weeg ik 102,6 kilo. 44 kilo in 7 maand tijd!

Toen me gevraagf werd om een verhaal te schrijven voor hun site heb ik meteen ‘ja’ gezegd. Ik hoop een ander, die ook wil afvallen, te motiveren het ook te gaan doen.

Ik heb veel baat gehad bij de hulp van hun trainingen en ben ze daar ook zeer dankbaar voor. Door hun hulp heb je een stok achter de deur. Door elke week te wegen zie je ook de resultaten. Dit motiveert om door te gaan. Vooral als je dan de foto’s bekijkt van een jaar geleden met nu. Een groot verschil, waar ik zelf heel gelukkig mee ben en zeg: ‘zo nooit weer.’

Jongens bedankt, we gaan nog even door!

diet-1324036

JEDOELENBEREIKEN

SPECIALISTEN IN RESULTAAT