Succesverhalen app

IMG_4612

Rowdy

Mijn naam is Rowdy Snijder en ben 31 jaar. Op 7 september ben ik voor de 2e keer vader geworden,
dit keer van een mooie dochter. Ik heb al een zoon en ben getrouwd met Iris. Ik heb een fulltime
baan in de Psychiatrie, kortom best een druk bestaan.

Door weinig slaap en het te druk te hebben gehad op mijn werk ben ik oververmoeid geraakt. Ik zat niet lekker in mijn vel, was niet fit en had aanzienlijk wat overgewicht. Ik was meer dan 100 kg en had een te hoog cholesterolgehalte. Nadat ik bij een diëtist geweest was en besloten had af te willen vallen ben ik op eigen houtje gaan sporten. Boksen en hardlopen deed ik best veel, 5x in de week helemaal stuk gaan en nagenoeg geen gewicht verliezen. Ik werd er alleen maar vermoeider, zonder de gewenste resutlaten.

Op een gegeven moment had ik er genoeg van en besloot ik Niels te benaderen. Dit op advies van mijn vrouw Iris. Iris had na haar zwangerschap van ons eerste kindje Personal Training gedaan bij Niels en was binnen no time weer in ‘’shape’’. Zo gezegd zo gedaan en een afspraak met Niels gemaakt, daar mijn doelen gesteld.

-10 kg afvallen (onder de 90 kg)
-fit worden (mooie tijd op de cascaderun 2018 lopen)

Het verloop
De eerste les, dat was er een om nooit meer te vergeten. Ik dacht dat ik wel wat gewend was en wilde
een goede eerste indruk achterlaten bij Niels. Ik ging te diep! Het fietsen terug naar ons huis is ongeveer 1 km, het voelde als de Alpe d’Huez beklimmen. Ik dacht nog, als het zo moet…. Gelukkig ging het de lessen nadien veel beter.

Niels en ik leerden elkaar beter kennen en we boekten flinke progressie. Maar ook ik had tegenslagen. 2x een
zweepslag opgelopen in 4 maanden tijd. Gelukkig kon ik op advies van Niels snel terecht bij de
Fysiotherapie in Nieuwlande. Deze hebben me goed geholpen en kon ik al gauw mijn
hardlooptrainingen hervatten. Tijdens deze blessure bleef ik wel gewoon bij Niels trainen, hij paste
zijn trainingen aan. Ik had niet het gevoel stil te staan en verloor, ondanks dat ik niet kon hardlopen, omdat ik mijn voeding onder controle hield gewoon gewicht.

Voordat ik bij Niels begon voelde ik me na het sporten vaak slecht. Als ik sportte ging ik vaak
maximaal en dat 5x in de week. Herstellen was er niet bij, waardoor mijn conditie alleen maar slechter werd besef ik me achteraf.

Niels heeft me enorm geholpen met motiveren, maar ook op de juiste momenten weten af te remmen. Niels gaf me een duidelijk programma voor de voeding en sportmomenten. Ik was bang voor hongerlijden en dingen moeten laten schieten, zoals uit eten gaan. Gelukkig was dit niet het geval en kon ik met een paar simpele tips gewoon naar de
pannenkoekenboerderij met de kinderen.

Resultaat
Inmiddels 7 maanden later, Doelen gehaald! 13 kg lichter en een cholesterol van 5. De Cascaderun
gelopen (5mijl) in een tijd van 34.27 min. Ik ben erg blij met het resultaat. Hardlopen ben ik zelfs zo leuk gaan vinden dat ik de halve marathon van Klazienaveen ga lopen op 26 mei. Weer een nieuw doel gesteld waar Niels me in ondersteund door het maken van schema’s. Als ik terug kijk op onze samenwerking kan ik zeggen dat het een leuke en vooral leerzame tijd was. Ik ken mezelf nu beter dan dat ik zelf ooit gedaan heb. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal.

Bij deze bedank ik Niels voor de samenwerking en dat er nog vele doelen gesteld en behaald gaan worden!

apples-blur-close-up-1453713
rowdy voor
rowdy na

JEDOELENBEREIKEN

SPECIALISTEN IN RESULTAAT