S30A8853

Succesverhalen en Ervaringen

Je doelen bereiken!
S30A9430
S30A9314
Mijn hele leven heb ik al last van overgewicht. Heb dan ook meerdere pogingen gedaan om het gewicht kwijt te raken maar helaas kwam ik elke keer weer aan. Gelukkig heb ik inmiddels mijn gewichtsdoel behaald en ben ik hard aan het werk om de balans tussen sporten, gezond eten en genieten te vinden.

Susanne

Doel: Afvallen
Niels heeft er voor gezorgd dat er in ongeveer 4 maanden tijd een gevarieerd hardloopprogramma in elkaar werd gezet, waarbij er driemaal per week een balans werd gezocht tussen een duurloop, progressieve duurloop en een interval training.

Anoniem

Doel: Specialistische functie overheid
Niels heeft me enorm geholpen met motiveren, maar ook op de juiste momenten weten af te remmen. Niels gaf me een duidelijk programma voor de voeding en sportmomenten. Ik was bang voor hongerlijden en dingen moeten laten schieten, zoals uit eten gaan. Gelukkig was dit niet het geval

Rowdy

Doel: Afvallen en Hardlopen
Ruim 6 jaar heb ik op de sportschool getraind zonder mijn doel te bereiken. Niels heeft mij 5 maanden begeleid met een voedingsplan en steeds verschillende trainingsprogramma’s. Fijn om te werken met een man met zo veel passie voor de sport, en zo’n brede kennis voor al dat geen wat er bij komt kijken.

Arie

Doel: vergroten spiermassa
De trainingen vond ik pittig, maar naarmate de tijd verstreek begon ik het zowaar leuk te
vinden, mede omdat de trainingen gevarieerd zijn en Elisa mij pusht om steeds mijn grenzen te verleggen.

Manon

Doel: Afvallen
10 weken had ik nodig om mijn eerst gestelde doel te halen. In de deze periode evalueerde wij iedere week en hadden we regelmatig een meetmoment. Hoe is het gegaan, wat kan ik anders doen (qua eten,sporten). Hierdoor bleef ik scherp!

Youri

Doel: Fit worden
Elisa heeft mij mijn zelfvertrouwen laten groeien, mij serieus genomen, ervoor gezorgd dat ik heb gelachten tijdens de trainingen, mijn grenzen heb verlegd, maar er vooral voor zorgde dat ik met plezier en goede moed naar haar toe ging om te trainen.

Susanne R

Doel: Afvallen
De schema’s geven mij houvast en duidelijkheid. De intensiteit werd gedurende de tijd opgeschroefd en ik begon af te vallen en mij steeds beter te voelen. Mijn doelen bereikt!! De 1/8 triathlon volbracht! En zeker niet te vergeten 10 kg afgevallen

Renate

Doel: Afvallen, mentale fitheid, triathlon
De gehele combinatie werkte perfect. 10 kg kwijt en mijn buikomtrek is met 11 cm afgenomen. Inmiddels heb ik mijn doel ruim bereikt en ben Niels dan ook zeer dankbaar dat wij samen deze klus hebben kunnen klaren.

Rieks

Doel: Afvallen, gezonder leven
Al langere tijd heb ik PT bij Niels, dit om mijn conditie te verbeteren en af te vallen. Na een groot deel van mijn leven diëten met het alom bekende jo jo effect heb ik nu de enige en juiste weg ingeslagen. Bewegen en de juiste voeding met als doel een goed gewicht en goede gezondheid

Aafke

Doel: Afvallen
We zijn begonnen met twee keer in de week personal training en zelf nog een keer trainen met een schema. Dit werkte voor mij erg motiverend. Niels gaf mij de tip om mijn voedingsinname bij te gaan houden in een app. De bewustwording heeft me echt verder gebracht.

Marieke

Doel: Afvallen
Je merkt dat de trainingen goed voor bereid zijn, het is altijd voor iedereen anders. Dit maakt het ook erg leuk. Ik hou er ook van om tot het uiterste te gaan en dit is tot nu toe altijd nog gelukt. Je voelt je na iedere training fitter worden en je merkt dat je lichaam veranderd.

Stephanie

Doel: Afvallen, fitter worden, shape voor bruiloft
Na iedere poging kwam ik steeds iets meer gewicht aan dan dat ik was afgevallen. Het bekende JO-JO’en. Voordat ik bij Niels terecht kwam was ik echt veel te zwaar. Ik had totaal geen conditie en zat ook niet lekker in mijn vel.

Rolina

Doel: Afvallen, fitter worden
k kreeg training van en werd flink aangepakt, ik had al jaren niet meer gesport dus was het best wel zwaar. Ik had last van spieren waarvan ik niet wist dat ik ze had.

Roelof

Doel: Afvallen, gezonder leven
Na jaren van feesten, bier drinken en ongezond eten kwam ik vorige jaar via facebook op de pagina van Niels van As. Daar zag ik de behaalde resultaten van voorgangers en dacht dat kan ik ook. Mijn doel was om tussen de 100 en 110 kilo te wegen.

Henri

Doel: Afvallen
Iedere twee weken stelde wij een gewichtsdoel en deden wij een meting om te controleren of het gestelde doel bereikt was.
Ik moet zeggen dat Mitchel vanaf dag 1 met volle overtuiging zijn best deed tijdens de trainingen en thuis hield hij zich erg goed aan het voedingsschema. Na 5 maanden gedisciplineerd trainen en gezond eten heeft Mitchel zijn eerste doel bereikt.

Mitchel

Doel: Afvallen en Voorbereiden voetbalseizoen
Een resultaat waar we beide erg trots op zijn. Door deze succesbeleving werd Rene steeds gemotiveerder, zijn trainingen gingen beter, zijn voeding ging inmiddels ook erg goed en hij kreeg steeds meer zelfvertrouwen.
Door veel doorzettingsvermogen en bereid zijn om hard te trainen is Rene in een jaar ruim 40 kg afgevallen. Hij is op dit moment bezig om zijn einddoel te realiseren. Het sporten is hij steeds meer gaan waarderen en is gaan hardlopen.

Rene

Doel: Afvallen

VRAAG SNEL JE INTAKE AAN!

Ben jij na het lezen van deze succesverhalen overtuigd dat jij ook je doel wil bereiken? Vraag via onderstaande knop direct je intakegesprek aan!