Succesverhalen app

IMG_4608

Susanne

Mijn hele leven heb ik al last van overgewicht. Heb dan ook meerdere pogingen gedaan om het gewicht kwijt te raken maar helaas kwam ik elke keer weer aan. In maart 2014 was ik echter zo zwaar geworden dat er echt iets moest gebeuren. Na lang wikken en wegen heb ik Niels gemaild met de vraag of hij mij kon helpen. Niels reageerde snel en een afspraak werd ingepland. Vond het ontzettend spannend omdat ik echt veel gewicht kwijt moest maar voelde me eigenlijk gelijk op mijn gemak bij Niels. We spraken af dat we zouden beginnen met een aantal coachingsmomenten om wat meer inzicht te krijgen in de reden van mijn overgewicht en om meer kennis van gezond eten te krijgen. Dit heeft echt geholpen! Ik denk dat het goed is om stil te staan bij de redenen voor je gelijk gaat trainen zodat je weet waar je het voor doet. Daarnaast is een gezond voedingsschema uiteraard ook erg belangrijk.

Na de coachingsmomenten zijn we begonnen met de training. Dit was op het begin erg zwaar en heb dan ook enorm onder spierpijn geleden ;). Met veel volharding en super coaching van Niels vloog het gewicht er af. Niels helpt om je focus op je doel te houden, stimuleert je om het beste uit jezelf te halen en staat echt voor je klaar met zijn kennis en kunde maar ook op menselijk niveau. Ik kan oprecht zeggen dat ik zonder hem dit niet had gekund.

Afgelopen jaar was een jaar met ontzettend veel ups maar ook met een paar downs. Veel gewicht verliezen vraagt veel  van je fysiek maar ook mentaal. Gelukkig heb ik inmiddels mijn gewichtsdoel behaald en ben ik hard aan het werk om de balans tussen sporten, gezond eten en genieten te vinden. Ik ben echt gaan genieten van het sporten en doe het met veel plezier. Had nooit gedacht dat het in me zat! Nu op naar nog een succesvol jaar met een heleboel nieuwe (sportieve) doelen!

StockSnap_3H89EH3WIJ

JEDOELENBEREIKEN

SPECIALISTEN IN RESULTAAT