Succesverhalen app

good-food-1328355

Rolina

Na iedere poging kwam ik steeds iets meer gewicht aan dan dat ik was afgevallen. Het bekende JO-JO’en.

Voordat ik bij Niels terecht kwam was ik echt veel te zwaar. Ik had totaal geen conditie en zat ook niet lekker in mijn vel. In tegenstelling tot mijn zwager Rene, hij trainde al bij Niels en ik zag hem slanker en fitter worden.
Ik was best wel jaloers op hem en ondertussen ook best nieuwsgierig hoe hij dit voor elkaar kreeg. Rene vertelde dat hij bij Niels trainde en op die manier heb ik vervolgens ook contact met hem opgenomen.

Ik zag best wel op tegen de eerste trainingen, je kent elkaar niet en het idee dat ik bij een vreemde op de weegschaal moest maakte mij niet echt blij. Echter bleek Niels een leuke spontane jongen waarbij je je snel op je gemak voelt.

Nu ongeveer een jaar later ben ik 28 kg afgevallen en voel me ook veel fitter. Ik eet veel gezonder dan dat ik deed en vind het ook goed vol te houden. Dit komt omdat ik nu weet wat wel en niet goed voor mij is. bij vele diëten mag je bijvoorbeeld geen aardappels en/of brood. Niels biedt echt een op maat gemaakt schema. en houdt rekening met persoonlijke voorkeuren.

Doordat Niels enthousiast is en echt zijn best voor je doet is opgeven geen optie. Je kan bijna niet anders dan je best blijven doen. Ik ben blij dat ik gestart ben en al zo ver ben gekomen. Zonder Niels was het mij niet gelukt!

Groetjes,

Rolina

IMG_4604

JEDOELENBEREIKEN

SPECIALISTEN IN RESULTAAT