Succesverhalen app

IMG_4619

Mitchel

Geschreven door trainer Niels

Ik ken Mitchel al een aantal jaar, we hebben samen op de middelbare school gezeten.  Met ups en downs was Mitchel te vinden in onze sportschool, maar wist eigenlijk niet zo goed hoe de toestellen werkte en wat hij precies moest doen om zijn doel te bereiken.

Na lang nadenken besloot hij om mij te bellen. We spraken af voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek hebben we zijn doelstellingen besproken en een plan van aanpak gemaakt.

Het doel was om een gezond gewicht te bereiken en daarbij meer uithoudingsvermogen te krijgen om het nieuwe voetbalseizoen goed te kunnen beginnen. Maar vooral weer meer minuten kunnen spelen en daardoor weer meer plezier in het spel krijgen.

Ik ben voor Mitchel aan de slag gegaan en heb een persoonlijk voedingsschema gemaakt en bereide voor iedere week twee personal trainingssessies voor.

Iedere twee weken stelde wij een gewichtsdoel en deden wij een meting om te controleren of het gestelde doel bereikt was.

Ik moet zeggen dat Mitchel vanaf dag 1 met volle overtuiging zijn best deed tijdens de trainingen en thuis hield hij zich erg goed aan het voedingsschema. Na 5 maanden gedisciplineerd trainen en gezond eten heeft Mitchel zijn eerste doel bereikt.

-25 kg!!

blue-concept-conceptual-53416