S30A9322

SMALL GROUP TRAINING

HIGH INTENSITY - GREAT FUN!

Small Group Training is een concept waarbij in groepen van maximaal 8 sporters tegelijk wordt getraind. Onder leiding van van onze ervaren een personal trainers haal je het beste in jezelf naar boven!

Met functionele oefeningen, verschillende methodes en materialen ervaart iedereen een intensieve training.  De les is veelal in circuitvorm, de oefeningen op hoge intensiteit volgen elkaar snel op. Een les duurt tussen de 25 en 35 minuten en je bent volop actief. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen.

Tijdens de small group training draait het om de training in een veilige setting! Hard trainen onder begeleiding van een professional. Tijdens de small group training is er geen voedingscoaching inbegrepen, uiteraard kunnen wij hier wel 1 op 1 mee helpen!

S30A9512
S30A9181

IK WIL MEEDOEN AAN DE TRAININGEN

HOE NU VERDER

De eerste stap om mee te kunnen doen is het aanvragen van het kennismakingsgesprek.
Tijdens dit gesprek worden een aantal belangrijke zaken besproken (denk aan blessures en belastbaarheid). Daarna wordt er direct een account aangemaakt en kunt u starten met het inschrijven voor de trainingen.
Op basis van het instapniveau wordt een eerlijk advies gegeven. Heb je weinig gesport, blessures of geen ervaring met functionele training dan kan er gestart worden met een voortraject met een personal trainer.

S30A9025