Succesverhalen app

IMG_4586

Aafke

Door allerlei omstandigheden moest ik hiermee stoppen en langzamerhand steeds zwaarder geworden.

Al langere tijd heb ik PT bij Niels, dit om mijn conditie te verbeteren en af te vallen. Na een groot deel van mijn leven diëten met het alom bekende jo jo effect heb ik nu de enige en juiste weg ingeslagen. Bewegen en de juiste voeding met als doel een goed gewicht en goede gezondheid.

Niels heeft mij gestimuleerd om door te zetten en heeft me laten inzien dat ik ook mijn doel kan bereiken, want daarvan was ik niet echt overtuigd.

In april 2015 ben ik geopereerd en heb tot september weinig kunnen sporten, heb opnieuw een afspraak gemaakt met Niels en afgesproken PT weer op te pakken onder begeleiding van Nicole Kroes. Ik was dat halve jaar weer veel aangekomen en behoorlijk gefrustreerd. In oktober heb ik met hulp van Nicole de draad weer opgepakt. Naast twee maal PT in de week, een goed voedingsschema, small group en bootcamp.
Door hard werken, super begeleiding, stimulatie en een luisterend oor, wat ben ik hierdoor een ander mens geworden!

Ik heb een hoop te danken aan Niels en Nicole, jullie zijn me heel dierbaar, dank voor jullie geduld en tomeloze inzet. PT is meer dan alleen sportbegeleiding, het je ondersteunen wanneer je het moeilijk hebt en de hand op de schouder die zo belangrijk is.

Ik ben trots op wat ik bereikt heb, ben nu 18 kg afgevallen en op mijn streefgewicht en voel me een heel ander mens.

Mijn volgende doel is stabiel in gewicht te blijven, een nieuwe uitdaging, dat heb ik tot nu toe nog niet meegemaakt maar ik weet dat ik hulp en begeleiding krijg van twee super toppers.

Dank jullie wel.

Aafke

IMG_4605

JEDOELENBEREIKEN

SPECIALISTEN IN RESULTAAT