Succesverhalen app

IMG_4591

Rene

Geschreven door trainer Niels

Het begin
Ook Rene wist mij via email te bereiken. Rene is een ICT-professional met een eigen bedrijf en had over mijn werk als personal trainer gehoord van een andere. Hij bezocht mijn website en besloot een email met een aantal vragen te sturen. Het ging met name over de manier van trainen en hoeveel tijd hij per week ongeveer kwijt zou zijn, dit in verband mijn zijn drukke werkschema. Tijdens een kennis makend gesprek heb ik veel over mijn werkwijze verteld en wat de eventuele mogelijkheden zijn voor een traject. Aangezien onze kennismaking plaatsvond in de zomermaanden besloten wij een afspraak te plannen in augustus, dit was het beste moment om te starten.

Het traject
Rene vertelde mij dat hij al veel verschillende diëten, leefstijlgroepen, fysiotherapeuten en diëtisten gehad had die hem allemaal niet konden helpen naar een gezonde leefstijl en daarbij passend gewicht. Omdat hij in het verleden veel mislukte pogingen gedaan had om af te vallen was het belangrijk om eerst aan het zelfvertrouwen van Rene te werken. We spraken af om de eerste periode twee keer per week te gaan trainen. Naast de trainingen kreeg Rene een aantal tips om wat gezonder te gaan eten. Dit was nog geen op maat gemaakt voedingsschema, maar werkte wel erg goed. Het lukte Rene om in de eerste maand bijna 10 kg af te vallen. Een resultaat waar we beide erg trots op zijn. Door deze succesbeleving werd Rene steeds gemotiveerder, zijn trainingen gingen beter, zijn voeding ging inmiddels ook erg goed en hij kreeg steeds meer zelfvertrouwen.

Door veel doorzettingsvermogen en bereid zijn om hard te trainen is Rene in een jaar ruim 40 kg afgevallen. Hij is op dit moment bezig om zijn einddoel te realiseren. Het sporten is hij steeds meer gaan waarderen en is gaan hardlopen.

apple-close-up-delicious-262876

JEDOELENBEREIKEN

SPECIALISTEN IN RESULTAAT